Ik denk dat Denso Kasius Real Madrid kan gaan halen. Hij is echt goed hoor

"Ik denk dat Denso Kasius Real Madrid kan gaan halen. Hij is echt goed hoor"

18-10-2022 09:22 Laatste update: 18-10-2022 09:22
31

Denso Kasius heeft de potentie om bij een club als Real Madrid te eindigen. Dat stelt de voormalig zaakwaarnemer van de twintigjarige rechtsback van Bologna, Menno Groenveld.

"Ik baal nog steeds dat die jongen bij ons weg is", begint de belangenbehartiger in #DoneDeal de podcast. "Ik zag hem voor het eerst spelen bij ADO O15. Hij vrat zijn directe tegenstander op. Acties, hakjes achterin, snelheid, lengte en bam, eroverheen. Ik dacht: what the f*ck is dit voor speler?! Toen heb ik contact met hem gehad en ben ik hem gaan begeleiden."

Groenveld weet nog dat Kasius destijds graag bij ADO wilde blijven. "Ik belde Jeffrey van As: geef die jonge speler een contractje. Nee, dat gaan we niet doen. Hij mag doorschuiven, maar we gaan hem geen contract aanbieden. Mag hij dan wel trainen bij de O19? Nee. Toen ben ik Utrecht gaan bellen. Zij zeiden direct: kom maar. Die jongen is daar doorgebroken. Hij ontwikkelt zich heel snel. Ik denk dat hij Real Madrid kan gaan halen. Hij is echt goed hoor."

Kasius verdiende op huurbasis bij FC Volendam een transfer naar Bologna. Voor de Serie A-club kwam de vleugelverdediger dit seizoen zes keer in actie, waarvan vier keer als basisspeler.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie