FC Twente de rest van het jaar zonder Brama: 'Al enige tijd last van mijn enkel'

FC Twente de rest van het jaar zonder Brama: 'Al enige tijd last van mijn enkel'

18-10-2022 14:03
22

Wout Brama komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Twente. De routinier mist de laatste vier wedstrijden voor de winterstop vanwege een operatie aan zijn enkel, meldt TC Tubantia.

Brama viel vorige week tegen Feyenoord nog een halfuur voor tijd in, maar afgelopen zondag zat hij voor het duel met FC Groningen al niet meer bij de wedstrijdselectie. "Ik heb al enige tijd last van mijn enkel en het plan was om hieraan geopereerd te worden tijdens de winterstop", vertelt de 36-jarige middenvelder aan de regionale krant. "Dit stond al gepland, maar in overleg met de trainer en de medische staf hebben we ervoor gekozen om de operatie eerder uit te voeren, zodat ik volledig fit aan de tweede seizoenshelft kan beginnen."

Brama kwam dit seizoen tot dusver zes keer in actie in de Eredivisie. Tegen SC Cambuur, RKC Waalwijk, Go Ahead Eagles en Sparta kan trainer Ron Jans geen beroep op hem doen. Het eerste duel van Twente na de onderbreking vanwege het WK in Qatar is op 6 januari tegen FC Emmen.