Willem II al direct uitgeschakeld in beker, Ozan Kökcü blinkt net als broertje uit

Willem II al direct uitgeschakeld in beker, Ozan Kökcü blinkt net als broertje uit

18-10-2022 20:50 Laatste update: 22:03
66

Voor Willem II zit het bekerseizoen er alweer op. De Tilburgers verloren hun eerste wedstrijd in het toernooi op bezoek bij FC Eindhoven. Ozan Kökcü, de broer van Feyenoorder Orkun, groeide uit tot de matchwinner.

Eindhoven en Willem II waren de eerste twee profclubs die in actie kwamen in het nieuwe seizoen van de KNVB Beker. Na één minuut lag de bal al in het net. Kökcü kreeg de bal met een gelukje mee en prikte raak: 1-0. De middenvelder annex aanvaller juichte door zijn vinger voor zijn mond te plaatsen. Het leek dat hij daarmee verwees naar de ophef rondom zijn jongere broer Orkun Kökcü, die afgelopen weekend weigerde om de regenboodband te dragen bij Feyenoord. Dat was echter niet het geval. Kökcü doelde met zijn celebration op een discussie met zijn vader.

In de negentig minuten die volgden was Willem II de betere ploeg in Eindhoven. De Tilburgers domineerden en kregen genoeg kansen, maar wisten niet tot scoren te komen. Daardoor wint Eindhoven en gaat die ploeg door naar de zestiende finales van de KNVB Beker.