Ballon d'Or Benzema, Salah on fire en doelpuntenpatent voor Antony: check de tips!

Ballon d'Or Benzema, Salah on fire en doelpuntenpatent voor Antony: check de tips!

19-10-2022 15:00

ADVERTORIAL - In de Premier League en Primera División is het tijdens deze midweek weer tijd voor een doordeweekse speelronde. Onder meer Liverpool, Manchester United en Real Madrid komen in actie. Unibet zou Unibet niet zijn als ze niet een paar mooie verhoogde odds voor je in petto hadden!

Liverpool – West Ham United: Mohamed Salah maakt het eerste doelpunt (5.50)

Het Premier League-seizoen van Liverpool verloopt nog niet zoals het zou moeten lopen, maar afgelopen zondag werd er knap gewonnen van Manchester City. De ploeg van Jürgen Klopp wist The Citizens knap van scoren te houden en wist er zelf wel één te maken.

Wedden

Meer odds

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wie anders dan Mohamed Salah was weer eens het goudhaantje voor The Reds. De Egyptenaar is momenteel nog niet terug te vinden in de topscorerslijst van de Premier League, maar heeft met zijn doelpunt tegen City en het record van de snelste hattrick ooit in de Champions League tegen Rangers FC een sublieme week achter de rug. Krijgt het verhaal van de scorende Salah een vervolg? Dan krijg je daar 2.08 voor op Unibet. Denk je dat hij het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt? Dan verdien je liefst 5.50 keer je inzet!

Manchester United – Tottenham Hotspur: Antony scoort (4.25)

Met Manchester United tegen Tottenham Hotspur staat zelfs een ware topper tussen de nummer vijf en drie van de Premier League op het programma. Daar zullen de Spurs misschien nog wel het meest tegen opzien, aangezien Old Trafford dit seizoen een moeilijk neembare vesting blijkt voor ‘de grote zes’. De ploeg van Erik ten Hag won namelijk al van Liverpool (2-1) en Arsenal (3-1).

Iemand die wel weet hoe het is om in topwedstrijden te scoren, is de Antony. Sinds zijn komst naar Engeland wist hij in de twee topwedstrijden die hij speelde tegen Arsenal en Manchester City allebei tot scoren te komen. Voor een doelpunt van de Braziliaan staat een gebooste odd van 4.25 voor je klaar op Unibet. Wie een bezoekje aan Old Trafford ook leuk vindt, is Harry Kane. De Engelsman kwam er in de laatste drie van de vier ontmoetingen tot scoren. Voor een doelpunt van Kane krijg je 2.55.

Elche – Real Madrid: Karim Benzema scoort minimaal twee doelpunten (4.25)

Met Elche tegen Real Madrid staat een confrontatie tussen de hekkensluiter en de koploper uit de Primera División op het programma. De Koninklijke is met veel goede moed in zuidoostwaartse richting vertrokken, aangezien het afgelopen zondag met 3-1 als winnaar van het veld stapte na de Clásico tegen FC Barcelona. Voor een overwinning van Real met drie doelpunten verschil krijg je 3.05 op Unibet.

Voor één man in het bijzonder is het een extra speciale week. Karim Benzema was één van de doelpuntenmakers tegen de Catalanen, maar mocht ook voor het eerst in zijn carrière de Ballon d’Or in ontvangst nemen. Dat zal de Fransman ongetwijfeld een boost hebben gegeven en wij verwachten dan ook dat hij graag wil laten zien waarom hij ook al weer de terechte winnaar is van deze prestigieuze prijs. Voor minimaal twee doelpunten van zijn voet krijg je 4.25 bij Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.