Snelheidsduivel Traoré aast op terugkeer naar Spanje: 'Maar alles op z'n tijd'

Snelheidsduivel Traoré aast op terugkeer naar Spanje: 'Maar alles op z'n tijd'

20-10-2022 15:43 Laatste update: 15:45
14

Adama Traoré heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Spanje. Dat laat de razendsnelle buitenspeler weten bij AS. Traoré speelde in de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Barcelona. Nu is hij weer terug bij Wolverhampton Wanderers

"Spanje is het land waar ik van hou en waar ik geboren ben. Het is heel duidelijk dat ik terug wil keren, maar alles op z'n tijd", zegt de 26-jarige. "Ik keerde voor een paar maanden terug naar Barcelona omdat ik dat wilde. Ik had andere opties, maar ik keerde terug en ik zal in de toekomst ook zeker terugkeren."

Traoré is met zijn snelheid een dodelijk wapen voor Wolves, maar speelt niet meer zo veel als gehoopt. "Aan het begin van het seizoen kampte ik met een blessure, waardoor ik een groot deel van de voorbereiding heb gemist. Daarna raakte ik nog een keer geblesseerd", concludeert Traoré. "Maar er wordt goed voor me gezorgd."

Voor zijn Barcelona-periode werd hij door Luis Enrique opgeroepen voor meerdere interlandperiodes. Mede door het blessureleed lijkt de kans nihil dat het WK er nog in zit. "Ik denk dat het een droom is van elke speler. Het is de beslissing van de bondscoach. Het is de droom van elke Spaanse speler om de vlag te verdedigen", besluit hij hoopvol.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s