'De trainer vertelde dat het Feyenoord-onwaardig was, bijna alles ging fout'

'De trainer vertelde dat het Feyenoord-onwaardig was, bijna alles ging fout'

22-10-2022 19:35
11

Arne Slot had er de hele week op gehamerd, maar toch ging het zaterdag mis voor Feyenoord tegen Fortuna Sittard. Javairo Dilrosun zag dat de Rotterdammers bijzonder zwak begonnen aan het duel in De Kuip (1-1).

"Het was een matige eerste helft. Bijna alles ging fout", vertelt de vleugelaanvaller in gesprek met ESPN. "Fortuna probeerde gedurfd op te bouwen en daar hadden we geen antwoord op. De 1-0 viel wat ongelukkig, maar ze hebben ons goed bespeeld in de eerste helft."

Wedden

Meer odds

In de tweede helft kwam Feyenoord beter voor de dag. "In de rust praat je met elkaar over wat je beter moet doen. De trainer vertelde dat het Feyenoord-onwaardig was en dat we een tandje bij moesten zetten om een goed resultaat neer te zetten", aldus Dilrosun.

Aan die boodschap gaf de eenmalig Oranje-international gehoor door snel gelijk te maken. "Hij was vol op de wreef. De celebration was voor mijn vriendin en dochter. Ik deed mijn hand voor mijn ogen en oor omdat ik vooral op mezelf moet letten en niet zo zeer op de buitenwereld."

Feyenoord morste desondanks twee punten, hoewel Slot gewaarschuwd had. "De trainer heeft ons de hele week al gewaarschuwd, dat we tegen de mindere ploegen vaak punten laten liggen", erkent Dilrosun. "Dat is vandaag weer gebeurd. Het is aan ons om de komende periode bij elkaar te zitten en te bekijken wat we beter moeten doen tegen de mindere ploegen."