Clasie vol frustratie na nederlaag bij Excelsior: 'Het is echt schandalig'

Clasie vol frustratie na nederlaag bij Excelsior: 'Het is echt schandalig'

23-10-2022 14:45 Laatste update: 14:48
33

Jordy Clasie vindt dat Excelsior zondag verdiend met 2-1 heeft gewonnen van AZ. De middenvelder liep na afloop leeg voor de camera’s van ESPN, en stelde dat vooral de eerste 45 minuten ver beneden peil waren.

AZ keek al na 31 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Dit kwam het niet meer te boven. "Als je zo schandalig speelt als in de eerste helft, dan verdien je het ook niet. Het is echt schandalig. Er was totaal geen wil om te winnen. De slordigheid en concentratie van iedereen…slordige ballen, goals weggeven. Als je zo speelt, verlies je hier."

De sfeer tijdens de rust was dan ook veelzeggend. "In de kleedkamer was het één van de weinige keren dat iedereen echt boos en gefrustreed was. Na de rust scoorden we meteen snel. Dan krijg je een beetje hoop, maar het was echt AZ-onwaardig vandaag", aldus een geïrriteerde Clasie. 

Het is voor AZ alweer de derde nederlaag op rij. De Alkmaarders zijn in drie weken tijd afgedaald van de koppositie naar de vierde plek. "We moeten keihard werken en niet denken dat het op 85 op 95 procent kan, we zijn niet onszelf. Dat moeten we heel snel omdraaien."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie