'Huntelaar moet ons spitsentraining geven bij Ajax, dat ga ik hem zo vertellen'

'Huntelaar moet ons spitsentraining geven bij Ajax, dat ga ik hem zo vertellen'

26-10-2022 11:47
81

Brian Brobbey heeft een boekje opengedaan over zijn band met Klaas-Jan Huntelaar. De twee speelden samen bij Ajax en praten nu nog steeds veel met elkaar. Brobbey zegt ook dat de twee wel eens een ruzietje hebben gehad aan de onderhandelingstafel.

In een interview van Brobbey de clubkanalen komt Huntelaar ter sprake. "Ik moet zo beelden met hem kijken", zegt de twintigjarige spits, die woensdagavond met Ajax tegen Liverpool speelt. "We kijken dan samen mijn wedstrijd terug, wat ik beter kon doen en wat goed ging. We hebben een hele goede band, denk ik."

"We hebben af en toe ook ruzie gemaakt aan de onderhandelingstafel. Waar dat over ging, houd ik liever voor mezelf", zegt Brobbey met een brede glimlach op zijn gezicht. "Onze band is nu zeker niet veranderd, het ging gewoon op een normale manier. We hebben sowieso respect voor elkaar."

Brobbey vertelde in het verleden al dat Huntelaar hem veel hielp bij Ajax. Dat is nog steeds zo, ondanks dat de oud-aanvaller nu een bestuurlijke functie heeft bij Ajax. "Ik vind eigenlijk dat Klaas zijn voetbalschoenen aan moet doen en ons spitsentraining moet geven. Ik ga dat hem zo vertellen", stelt Brobbey.