Ibrahimović nog niet uitgevoetbald: 'Als je stopt, ga je het missen'

Ibrahimović nog niet uitgevoetbald: 'Als je stopt, ga je het missen'

28-10-2022 19:34 Laatste update: 20:55
18

Zlatan Ibrahimović heeft laten weten dat hij nog niet is uitgevoetbald. De Zweedse spits heeft bij AC Milan een contract tot 2023, maar geniet op 41-jarige leeftijd nog volop van het spelletje. 

Dat vertelt hij in gesprek met CNN. "Ik heb een ongelofelijk grote passie voor deze sport", begint hij. Ibrahimović kampt al een tijdje met een knieblessure en komt tot 2023 niet in actie. "De situatie is nu dan misschien wel anders met mijn leeftijd en met de ploeggenoten die ik heb, maar ik geniet er nog elke dag van. Ik ben van mening dat als je stopt, dat je het heel erg gaat missen en vervolgens spijt krijgt."

Wedden

Meer odds

"Ik wil fit zijn en als ik dat weer ben blijf ik spelen en zullen we zien hoe goed het gaat. Zo lang ik het goed blijf doen, blijf ik doorgaan. Wanneer ik minder word, hoop ik dat mensen me dat eerlijk vertellen. Dan zal ik realistisch zijn." 

Afgelopen seizoen speelde Ibrahimović naar eigen zeggen zes maanden lang zonder voorste kruisband. 'Ik kreeg meer dan twintig injecties toegediend in zes maanden tijd', schreef hij destijds op zijn Instagram.