De Vrij belangrijk in wederopstanding Internazionale: 'Kantelpunt was tegen Barça'

De Vrij belangrijk in wederopstanding Internazionale: 'Kantelpunt was tegen Barça'

30-10-2022 14:27
4

Stefan de Vrij scoorde zaterdagavond weer eens voor zijn ploeg Internazionale. Hij maakte in van de drie doelpunten in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Sampdoria. Na de wedstrijd was De Vrij erg tevreden over zijn prestatie.

"Als verdedigers moesten we het beter doen en dat hebben we in dit duel wel gedaan", vertelt De Vrij over zijn ploeg Internazionale bij DAZN. "Een doelpunt is altijd goed om het team mee te kunnen helpen, maar ik ben het meest blij dat we geen tegengoals hebben gekregen vandaag. Je ziet bij ons de verbeteringen zowel bij de aanvallers als bij de verdedigers."

Wedden

Meer odds

Met de verbeteringen doelt De Vrij op de vorm van Internazionale de afgelopen weken. Tegen FC Barcelona verzekerden ze zich deze week van overwintering in de Champions League, maar in de competitie staat de ploeg inmiddels vijfde. De achterstand op koploper Napoli bedraagt acht punten. 

Ook De Vrij zag echt dat het beter moest bij Inter. "Tegen Barcelona kwam wel de ommekeer. We kwamen van twee verliespartijen in de competitie af en toen waren we zo gebrand op een overwinning. We waren gefocust tijdens die wedstrijd en daardoor hebben we die punten meegenomen."