Bayern en Inter spelen met de handrem, Tottenham wil zegevieren: 12 keer je inzet!

Bayern en Inter spelen met de handrem, Tottenham wil zegevieren: 12 keer je inzet!

01-11-2022 12:00 Laatste update: 12:02

Dinsdagavond gaat de laatste speelronde van de groepsfase van de Champions League van start. Tijdens dit soort speelronden heb je altijd wedstrijden die nog beslissend zijn voor de eindklassering in de poule, maar zitten er ook duels tussen die er eigenlijk niet meer toe doen. VoetbalPrimeur heeft een combo voor je uitgezocht waar je ruim twaalf keer je inzet mee kan pakken op Unibet!

Bayern München – Internazionale: er vallen maximaal twee doelpunten tijdens de wedstrijd (3.05)

Waar Bayern München tegen Internazionale normaal gesproken een garantie voor spektakel is, zal dat dinsdagavond naar verwachting wel eens mee kunnen vallen. De kaarten zijn namelijk geschud in de groep: Der Rekordmeister is de gekroonde groepswinnaar, terwijl de Italianen verzekerd zijn van plek twee. Een andere factor die ongetwijfeld zijn stempel op deze wedstrijd zou kunnen drukken, is het aankomende WK. Bijna elke speler die op het veld staat gaat naar het toernooi in Qatar en zal koste wat kost niet geblesseerd willen raken, zeker in een wedstrijd waarin het er toch niet meer om gaat. Dat beide ploegen er dinsdagavond met de handrem op zullen gaan spelen, is dan ook goed mogelijk. Op Unibet krijg je 3.05 wanneer er maximaal twee doelpunten vallen tijdens het duel.

Profiteer van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je hier!

Olympique Marseille – Tottenham Hotspur: Tottenham wint de wedstrijd (2.40)

In tegenstelling tot de wedstrijd tussen Bayern München en Internazionale, spant de wedstrijd tussen Marseille en Tottenham er nog wel om. Samen met Sporting Portugal en Eintracht Frankfurt kan elke club nog op elke plaats eindigen in de groep, waardoor de verhoudingen op scherp zullen staan. Met Marseille treft Tottenham een ploeg die niet in de beste vorm verkeert: de Fransen wisten al vier wedstrijden op rij niet meer te winnen. Ook voor de Engelsen loopt het momenteel stroef. Afgelopen week barstte het feest los tijdens het duel in de Champions League tegen Sporting Portugal, maar Danny Makkelie keurde in de allerlaatste seconden een doelpunt af van Harry Kane, waardoor de Spurs vanavond alsnog gas zullen moeten geven.

Pak direct je eerste €10 aan Free Bets voor het WK! Registreer je nu!

Ondanks dat Marseille en Tottenham elkaar op papier niet veel ontlopen, is de club uit Londen met trainer Antonio Conte toch in het voordeel. De Italiaan weet als geen ander hoe hij dit soort beslissende duels aan moet pakken en van zijn team een ware vechtmachine moet maken. Afgelopen weekend toonde zijn ploeg namelijk al karakter door een 2-0 achterstand bij AFC Bournemouth om te buigen in een 2-3 overwinning. Bij bookmaker Unibet staat een odd van 2.40 voor een overwinning van de Spurs.

Sporting Portugal – Eintracht Frankfurt: beide teams maken een doelpunt (1.64)

Ook de wedstrijd tussen Sporting Portugal en Eintracht Frankfurt is een allesbeslissende. Net als voor Tottenham Hotspur en Olympique Marseille geldt ook voor deze ploegen dat elke klassering in de groep nog mogelijk is. Beide teams staan op gelijke hoogte met zeven punten, waarbij Eintracht een minder doelsaldo heeft. De Duitsers hebben niet zo veel aan een gelijkspel, aangezien Tottenham nog een plaats hoger staat. Om die reden zal Eintracht het op de aanval moeten gooien om nog kans te maken op een ticket voor de knock-out fase van de Champions League. Door deze factoren verwachten we een redelijk open wedstrijd met veel kansen voor zowel Sporting als Eintracht. Dat beide ploegen een doelpunt gaan maken, ligt dan ook voor de hand. Op Unibet krijg je 1.64 voor wanneer dit daadwerkelijk gebeurt.

De combo

Worden er twee doelpunten of minder gemaakt tijdens Bayern München tegen Internazionale, zegeviert Tottenham Hotspur tegen Olympique Marseille en weten Sporting Portugal en Eintracht Frankfurt allebei tot scoren te komen? Dan pak je 12.40 keer elke ingezette euro!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.