'Lopetegui toch weer in gesprek met Wolves, komst naar Engeland nu waarschijnlijk'

'Lopetegui toch weer in gesprek met Wolves, komst naar Engeland nu waarschijnlijk'

02-11-2022 16:25 Laatste update: 16:50
2

Julen Lopetegui heeft de beste papieren om de nieuwe trainer van Wolverhampton Wanderers te worden. De Spaanse trainer sloeg een aanbod eerder af wegens de gezondheid van zijn vader, maar staat nu toch weer open voor een overstap naar de Engelse club. 

Wolves gelooft er steeds meer in dat Lopetegui de nieuwe trainer wordt en hoopt volgende week een akkoord naar buiten te brengen, weet The Telegraph. Het medium is te weten gekomen dat de voormalig Sevilla-trainer de club op de hoogte gebracht dat hij nu wel openstaat voor de vacante positie. Onderhandelingen zijn toen direct weer opgepakt.

Relevo voegt aan dat nieuws toe dat het met zijn vader weer beter gaat en dat een aantal spelers overtuigd is van de komst van de Spanjaard. Lopetegui wordt vertegenwoordigd door Jorge Mendes, die een goede relatie onderhoudt met de Chinese eigenaar van Wolverhampton. Een aantal spelers dat door Mendes begeleidt wordt, komt al uit in het Molineux Stadium.

Wolves heeft na het ontslaan van Bruno Lage een aantal kandidaten geïnterviewd. Ook Peter Bosz sprak met de club, maar een akkoord werd niet bereikt. Lage werd 3 oktober ontslagen. Steve Davis zal de ploeg in ieder geval blijven leiden tot het WK in Qatar.