Lazio-trainer Sarri is kwaad op de UEFA: We voelen ons in de maling genomen

Lazio-trainer Sarri is kwaad op de UEFA: "We voelen ons in de maling genomen"

02-11-2022 20:23 Laatste update: 20:42
100

Maurizio Sarri voelt zich in de zeik gezet door de UEFA. SS Lazio moest afgelopen weekend een wedstrijd spelen, terwijl Feyenoord extra rust gekregen heeft. Dat gaat er bij Sarri niet in.

De Italiaan bijt op de persconferentie in aanloop naar de Europa League-wedstrijd flink van zich af. "Het is een schande dat de UEFA zoiets toelaat. We voelen ons in de maling genomen. En niet alleen wij, maar ook Sturm Graz en FC Midtjylland. Deze wedstrijd is toch al lang van tevoren gepland?"

Lazio moet een punt halen om verzekerd te zijn van een plek in de volgende ronde van de Europa League. Op 0-0 spelen wil hij niet. "Wie speelt, moet 101 procent geven", zegt Sarri. "Als je niet aanvalt, word je aangevallen. We hebben er tegen Feyenoord al een puinhoop van gemaakt, laten we het niet nog een keer wagen."

"We gaan vol voor de Europa League en onze groep is van hetzelfde niveau als Tottenham Hotspur in de Champions League. Net zo evenwichtig, dus verwacht ups en downs tot de laatste minuut. We moeten geen inschattingen proberen te maken. We willen de groep winnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie