Blessure Sinisterra ernstiger dan verwacht: aanvaller tot aan het WK geblesseerd

Blessure Sinisterra ernstiger dan verwacht: aanvaller tot aan het WK geblesseerd

03-11-2022 17:00
11

De voetblessure van Luis Sinisterra is ernstiger dan in eerste instantie werd gedacht. Leeds United-manager Jesse Marsch heeft laten weten dat de Colombiaan naar alle waarschijnlijkheid tot aan het WK in Qatar niet meer in actie zal komen. 

"Luis heeft een voetblessure, ernstiger dan we in eerste instantie dachten. Er heeft inmiddels een specialist naar gekeken, en zij vrezen voor een Lisfranc-fractuur. Hij is er waarschijnlijk tot aan het WK in Qatar niet meer bij", aldus Marsch donderdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Bournemouth. 

Dat is een fikse tegenvaller voor Sinisterra, die zich na zijn overstap van Feyenoord al snel populair maakte bij de Premier League-club. De Colombiaan maakte tot nu toe drie treffers in tien officiële duels en speelde al de hoofdrol in een aantal liedjes van de Leeds-supporters. 

Door zijn blessure mist de rappe aanvaller sowieso de wedstrijden tegen Bournemouth, Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur. Op 28 december, slechts tien dagen na de WK-finale, hervat Leeds alweer de competitie met een wedstrijd tegen Manchester City.