Scorende Wilson en doelpuntrijke Derby della Capitale: 10x je inzet met de combo!

Scorende Wilson en doelpuntrijke Derby della Capitale: 10x je inzet met de combo!

06-11-2022 10:00 Laatste update: 10:56
0

In Nederland staat de topper tussen Ajax en PSV op het programma, maar ook in de Premier League, Serie A en Bundesliga komt de voetballiefhebber weer niets tekort. VoetbalPrimeur heeft weer drie tips voor je in petto die je kan spelen op Unibet. Met deze combo kan je ruim tien keer je inzet pakken!

Southampton – Newcastle United: Callum Wilson scoort en Newcastle United wint (3.00)

Het wisselvallige Southampton treft met Newcastle United een ploeg die momenteel op een plek staat waar het vorig seizoen alleen maar van kon dromen. The Magpies streden exact een jaar geleden nog tegen degradatie, terwijl het nu gewoon in de top vier van de Premier League staat. Newcastle is sinds 31 augustus zelfs al ongeslagen en er is één man in bloedvorm: Callum Wilson. Voor een doelpunt van Wilson en een overwinning van Newcastle krijg je 3.00 op Unibet.

AS Roma – SS Lazio: er vallen minimaal drie doelpunten in de wedstrijd (2.02)

In de Serie A staat er met AS Roma tegen SS Lazio een derby op het programma. Voorafgaand aan deze editie van de Derby della Capitale werden de messen al geslepen. José Mourinho gaf een kleine steek onder water nadat Lazio van Feyenoord had verloren en daardoor is overgeleverd aan de Conference League. Normaal gesproken zijn wedstrijden tussen Roma en Lazio een garantie voor spektakel en ook voor doelpunten. Ook tijdens deze editie verwachten we niets anders en dus is de odd van 2.02 voor minimaal drie doelpunten in de wedstrijd een mooie om te spelen.

Kan jij nog niet inzetten bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets op je account na je eerste inzet!

Bayer Leverkusen – Union Berlin: beide teams scoren (1.74)

Met Bayer Leverkusen tegen Union Berlin staan er twee teams tegenover elkaar die normaal gesproken dicht bij elkaar liggen, maar dat is dit seizoen niet te zien op de ranglijst. De club uit Berlijn staat zelfs verrassend aan kop in de Bundesliga, terwijl Leverkusen momenteel tegen degradatie vecht. Leverkusen zal naar verwachting voor eigen publiek willen laten zien wat het waard is, om zo de degradatiezone langzaam te kunnen gaan verlaten. Naar verwachting zal er dan ook een wedstrijd ontstaan waarin beide teams kansen gaan krijgen. De odd van 1.74 voor wanneer beide teams scoren is dan ook een leuke op Unibet.

De combo

Helpt Wilson Newcastle United opnieuw aan een zege, vallen er veel doelpunten in de Derby della Capitale en weten Bayer Leverkusen en Union Berlin beiden het net te vinden? Dan steek je ruim tien keer je inzet in je zak!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s