Nainggolan op zijn retour: 'Ik mis toewijding, hij is niet gefocust'

Nainggolan op zijn retour: 'Ik mis toewijding, hij is niet gefocust'

08-11-2022 10:58 Laatste update: 10:59
15

Radja Nainggolan zou zo maar eens aan zijn laatste weken bezig kunnen zijn in het shirt van Royal Antwerp FC. De Belgisch international heeft het in de afgelopen maanden laten verslonzen, stelt voorzitter Paul Gheysens. 

"Ik mis wat toewijding bij Radja", begint Gheysens bij Het Laatste Nieuws. "Hij is niet helemaal gefocust op het voetbal. Dan heb ik het over zijn inzet en gedragingen in zijn totaliteit. Hij heeft bepaalde keuzes gemaakt die hem min of meer onmogelijk maakten in de groep. Het is een spijtige verspilling van talent. Zowel voor Radja als voor de club is dit eigenlijk erg jammer", gaat hij verder.

Het medium schrijft dat de oplossing gevonden moet worden tijdens de transferperiode in januari. 'Il Ninja' zou Antwerp naar verluidt een miljoen of twee aan loon kosten. 

Nainggolan werd in oktober gearresteerd voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Een paar dagen later rookte hij in het stadion een e-sigaret in aanloop naar de wedstrijd tegen Standard Luik. Nainggolan werd voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet.