Kamp Karsdorp niet gediend van uithaal Mourinho: 'We willen uitleg'

Kamp Karsdorp niet gediend van uithaal Mourinho: 'We willen uitleg'

10-11-2022 21:34
24

De zaakwaarnemer van Rick Karsdorp is ontstemd door de uithaal van José Mourinho. De Portugese trainer van AS Roma haalde na het 1-1 gelijkspel tegen Sassuolo snoeihard uit naar één van zijn spelers en volgens Italiaanse media doelde hij op de Nederlandse rechtsback.

"We zijn verbaasd over de uitspraken van Mourinho, die wijzen naar Rick. Zónder dat Mourinho of AS Roma de naam van Rick heeft genoemd. We willen uitleg van de club over de woorden van de trainer, en de wijze waarop hij dat heeft gedaan", laat zaakwaarnemer Johan Henkes weten aan de NOS.

Karsdorp viel in tegen Sassuolo, maar maakte geen beste beurt bij Mourinho. "Ik zag een team dat wilde winnen van een taaie tegenstander. Het spijt me dat de ploeg is verraden door de houding van een onprofessionele speler", liet de ex-coach van Chelsea, Real Madrid en Internazionale weten. "Ik had vanavond zestien spelers op het veld en vijftien daarvan waren goed. Ik heb tegen de andere speler gezegd dat hij in januari een nieuwe club mag zoeken."

Italiaanse media wisten direct te melden dat het om Karsdorp gaat. De vleugelverdediger zou in de kleedkamer in het bijzijn van ploeggenoten de volle laag hebben gekregen. "Zo ga je niet om met een speler die al vijf jaar voor AS Roma speelt", oordeelt Henkes.