Stengs: 'Er viel geen last van mijn schouders, maar hier hoopte ik op ja'

Stengs: 'Er viel geen last van mijn schouders, maar hier hoopte ik op ja'

12-11-2022 11:37
15

Calvin Stengs heeft eindelijk zijn doelpunt te pakken voor Royal Antwerp: hij maakte donderdag de 0-1 tegen SK Beveren in de Belgische beker. Van paniek was echter geen sprake bij Stengs.

Het is Stengs nog niet gelukt om te scoren in de competitie, in de beker is het inmiddels wel raak. "Er viel niet echt een last van mijn schouders, maar hier hoopte ik al een tijdje op ja", lacht Stengs bij Gazet Van Antwerpen. "Ik zat er telkens dichtbij, maar had het geluk niet aan mijn zijde. Ik vond dat ik een goed niveau haalde, maar ik scoorde niet. Dat was vervelend voor mij. Toch bleef ik in mezelf geloven en doen wat ik moet doen."

Door die goal tankt Stengs vertrouwen voor de topper tegen Club Brugge. "Ondanks de 7 op 21 is ons vertrouwen nog intact. We gaan voor de winst in Brugge en kijken alleen naar onszelf. Met goed voetbal willen we een resultaat boeken."

Antwerp had uiteindelijk strafschoppen nodig om voorbij SK Beveren te geraken. In de volgende ronde speelt het in eigen huis tegen Standard.