KKD gaat vrolijk verder: spektakel in Amsterdam, MVV laat zich te kijk zetten

14-11-2022 21:55
23

Over precies een week gaat het WK van start, maar Jong Ajax, FC Den Bosch, Jong FC Utrecht en MVV Maastricht gaan nu gewoon vrolijk door met voetballen. Op maandagavond zorgden de vier ploegen voor spektakel in de Keuken Kampioen Divisie.

Jong Utrecht - MVV 3-0
Tijdens het WK gaat de Keuken Kampioen Divisie op bepaalde momenten gewoon door en daardoor kwamen Jong Utrecht en MVV maandag in actie. De bezoekers zouden bij een overwinning weer over PEC Zwolle heengaan en daardoor tweede staan. De Limburgers gingen echter verrassend onderuit bij hekkensluiter Jong Utrecht. Nog voor de zestigste minuut stond de eindstand al op het scorebord. Spits Mees Rijks werd de grote man met twee goals. MVV blijft door de nederlaag steken op de derde plek, terwijl de thuisploeg zijn tweede overwinning van het seizoen boekt.

Jong Ajax - Den Bosch 4-4
Het duel op De Toekomst stond garant voor bijzonder veel spektakel. Bij de thuisploeg was Youri Regeer de enige speler uit het eerste elftal die op het veld stond. Na vijftig minuten stonden de talenten van Ajax nog met 3-1 voor, dankzij treffers van Christian Rasmussen, Kian Fitz-Jim en Silvano Vos. Direct daarna zette Den Bosch, dat al goede kansen kreeg, een knappe comeback in. Spits Nikolaj Möller werd de grote man bij de bezoekers met twee goals, terwijl Olivier Aertssen Den Bosch nog een handje hielp met een eigen goal. Door het gelijkspel blijven Jong Ajax en Den Bosch nu respectievelijk tiende en elfde staan.