Waar op televisie kan je de wedstrijden van het Nederlands elftal zien?

Waar op televisie kan je de wedstrijden van het Nederlands elftal zien?

19-11-2022 08:00 Laatste update: 12:53
33

De eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK zit eraan te komen. Maandag 21 november is Senegal (17.00 uur) de tegenstander. Daarna worden er nog groepswedstrijden afgewerkt tegen Ecuador en Qatar. Waar op televisie kunnen deze wedstrijden straks bekeken worden? VoetbalPrimeur zet het op een rij.

Oranje-wedstrijden
Oranje speelt in tegenstelling tot sommige andere WK-landen geen oefenwedstrijden meer in aanloop naar het toernooi. Het eerste duel tegen Senegal is dus direct voor het echie. Hieronder een bondig overzicht van de wedstrijden die Oranje speelt in de groepsfase:

Nederland - Senegal: 21 november, 17.00 uur
Nederland - Ecuador: 25 november, 17.00 uur
Nederland - Qatar: 29 november, 16.00 uur

Waar op tv kan je de wedstrijden van het Nederlands elftal op het WK volgen?

Alle wedstrijden van het Nederlands elftal zullen worden uitgezonden op NPO 1 of NPO 3. Voor en na de wedstrijden zal Studio WK 22 worden uitgezonden. Hierin blikt presentator Sjoerd van Ramshorst terug en vooruit samen met twee analisten.

Voor de meest actuele informatie over de uitzendingen van de wedstrijden kan je terecht op de tv-gids van voetbalvandaag.nl. In deze gids staat op welke zender (NPO 1 of NPO 3) Oranje wordt uitgezonden.