'Waarom ik naar Feyenoord kwam? Om te spelen op het niveau waar ik vandaan kwam'

'Waarom ik naar Feyenoord kwam? Om te spelen op het niveau waar ik vandaan kwam'

20-11-2022 15:00
28

Alireza Jahanbakhsh werd voor een recordbedrag gekocht door Brighton & Hove Albion, maar slaagde niet in de Premier League. Dat heeft de speler van Feyenoord zichzelf wel als doel gesteld: terugkeren in de Premier League en daar slagen.

Dat vertelt Jahanbakhsh in gesprek met The Athletic. Hij werd voor om en nabij de twintig miljoen euro gekocht van AZ, maar kende in Engeland een uiterst teleurstellende periode. "Toen ik naar Brighton kwam, had ik grote doelen. Ik zag Brighton eigenlijk als tussenstap, om vanuit daar een volgende stap te maken. De reden dat ik naar Feyenoord kwam? Om terug te komen op het niveau waar ik vandaan kwam, het niveau waarvan ik weet dat ik kan leveren. Je weet nooit hoe dingen lopen, maar ik kijk ernaar uit om terug te keren in de Premier League."

Feyenoord klopte voor Jahanbakhsh aan. Ondanks dat de Iraniër amper in actie kwam in Engeland, wilde de club dat hij bleef. "Brighton pushte dat ik moest blijven. Ze vertelde dat ik meer kansen zou krijgen. Maar ik wilde echt weg. Brighton wilde mij nog overtuigen. Ik mocht links en rechts wat wedstrijden spelen - maar niet het aantal dat ik hoopte."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie