'Juventus wil jacht op ongenaakbaar Napoli openen met Ajax-aanvaller Kudus'

20 november om 15:43
Laatste update: 20 november om 19:50

Mohammed Kudus heeft aan de vooravond van het WK over belangstelling niet te klagen. Juventus is de volgende club die interesse toont in de aanvaller van Ajax.

Kudus wordt in Duitsland gelinkt aan Borussia Dortmund, terwijl er vanuit Engeland belangstelling is van Everton en Tottenham Hotspur. Juventus mengt zich nu ook in de race. Dat meldt de Italiaanse krant Il Corriere dello Sport.

Juventus heeft na een belabberde seizoenstart de smaak te pakken in de Serie A en wil in 2023 de jacht openen op de ongenaakbare Serie A-koploper Napoli. Kudus is één van de spelers die de grootmacht uit Turijn van een aanvallende impuls kan voorzien.

Kudus wordt 'nadrukkelijk gevolgd' door Juventus, klinkt het. De Ghanees speelt op het WK tegen Portugal, Uruguay en Zuid-Korea. Doet hij het goed, dan zou dat Juve ervan kunnen overtuigen om de interesse te concretiseren.

De marktwaarde van Kudus wordt door Il Corriere dello Sport geschat op vijftien miljoen euro, maar Ajax lijkt een veelvoud van dat bedrag te vragen. De Amsterdammers weigerden eind augustus nog een miljoenenbieding van Everton.