'Ik voel me goed in Rotterdam, deze transfer heeft me alles gegeven'

'Ik voel me goed in Rotterdam, deze transfer heeft me alles gegeven'

20-11-2022 20:54 Laatste update: 21:01
26

Sebastian Szymanski gaat zich als een van de drie Feyenoorders opmaken voor het WK in Qatar. De middenvelder speelt met thuisland Polen in een poule met Mexico, Argentinië en Saudi-Arabië. Szymanski speelt in ieder geval met een blij gevoel, dat heeft hij overgehouden aan zijn goede eerste seizoenshelft in Rotterdamse dienst.

"Ik voel me goed in Rotterdam", vertelt Szymanski geciteerd door Voetbal International. "Deze transfer heeft me alles gegeven. Vertrouwen, helderheid van geest, geen afleiding. Door deze overgang kon ik de volgende stap zetten en dat zie je dit seizoen denk ik wel." Szymanski maakte tot nu toe zeven doelpunten en gaf vier assists in het shirt van Feyenoord.

Szymanski is met vertrouwen afgereisd naar Qatar, maar wat de Pool niet meeneemt is zenuwen. De middenvelder wil er gewoon alles aan doen om er een mooi eindtoernooi van te maken. "Het WK is met niets anders te vergelijken dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Een geweldig toernooi. Op de een of andere manier voel ik geen stress. Ik wil genieten van het moment. Ik probeer er het beste van te maken. Ik denk dat iedereen die begint met voetballen ervan droomt om ooit uit te komen op een WK."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie