Bitvavo ontwikkelt robotarm voor signeren van voetbalshirts door Oranje-spelers

Bitvavo ontwikkelt robotarm voor signeren van voetbalshirts door Oranje-spelers

24 november - 13:43 Laatste update: 16:04
0

ADVERTORIAL - KNVB en Bitvavo openen een pop-up store bij het Huis van Oranje. In deze Oranje pop-up store staat een robotarm, die het mogelijk maakt om shirts te signeren met handtekeningen van Oranje-spelers.

Technologie opent deuren voor meer fanbeleving
KNVB-partner Bitvavo ontwikkelde een robotarm, waarmee handtekeningen kunnen worden gezet van Oranje-spelers. Met deze speciale technologie maakt Bitvavo het mogelijk om fans van Oranje dichterbij de spelers te brengen tijdens het WK. Oranje-fans kunnen in de pop-up store een handtekening scoren van onder andere Memphis Depay, Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Frenkie de Jong. Het is een volgende stap in het toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen in de voetbalwereld voor meer fanbeleving.

Huis van Oranje tijdens WK
De KNVB pop-up store is te vinden op het ArenA-park bij het Huis van Oranje, hét officiële fanevent van de KNVB. In Huis van Oranje kijken tienduizenden supporters de wedstrijden van het Nederlands elftal op megaschermen, inclusief een pre- en halftimeshow met artiesten zoals Flemming, Typhoon, Rolf Sanchez, Emma Heesters, DJ La Fuente en DJ-duo Lucas & Steve.

Op 25 en 29 november - tegen respectievelijk Ecuador en Qatar - en iedere wedstrijd van Oranje in de knock-outfase is de KNVB pop-up store powered by Bitvavo tweeënhalf uur voor de wedstrijd tot een uur na de wedstrijd geopend. De Oranje pop-upstore is te vinden op het ArenA-park, tegenover de AFAS Live.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s