'Ronaldo kan mega-overstap maken naar Saoedi Arabië in miljoenendeal'

'Ronaldo kan mega-overstap maken naar Saoedi Arabië in miljoenendeal'

24-11-2022 12:41 Laatste update: 12:43
37

Cristiano Ronaldo kan volgens The Telegraph een gigantisch aanbod van Al-Hilal verwachten. Ronaldo zei recent bij Piers Morgan eerder een aanbod uit dezelfde competitie te hebben ontvangen. Die wimpelde hij af.

Het ging ook toen om een aanbod van Al-Hilal. Ronaldo kon daar naar verluidt in totaal 350 miljoen euro verdienen. De club zit er nu over na te denken om een nieuwe, nog betere aanbieding te doen. De club zou het WK van 2030 daarin willen betrekken. Ronaldo zou het gezicht zijn van het mondiale eindtoernooi dat Saoedi Arabië hoopt te organiseren samen met Egypte en Griekenland.

Lionel Messi heeft al een deal met Saoedi Arabië om het toerisme in het land te promoten. Ronaldo zal zich de komende drie weken concentreren op het WK voordat hij gaat kijken naar een volgende club. Met zijn transfervrije status zal hij ongetwijfeld ook aanbiedingen krijgen van Europese clubs.

Ronaldo is aanvoerder bij Portugal, dat donderdagmiddag om 17.00 uur uitkomt tegen het Ghana van Mohamed Kudus. De andere landen in Groep H zijn Uruguay en Zuid-Korea.