LIVE-discussie: Tadic start, maar moet hereniging met Antony nog even uitstellen

LIVE-discussie: Tadic start, maar moet hereniging met Antony nog even uitstellen

24-11-2022 19:50 Laatste update: 22:29
120

Brazilië en Servië zijn donderdagavond de laatste twee landen die hun eerste wedstrijd op het WK gaan spelen. De twee landen nemen het in Groep G van het toernooi tegen elkaar op. Anthony en Dusan Tadic zullen elkaar nog niet vanaf de aftrap gaan tegenkomen.

Anthony begint bij Brazilië namelijk op de bank. Bondscoach Tite kiest namelijk voor Neymar (Paris Saint-Germain), Raphinha (FC Barcelona), Richarlison (Tottenham Hotspur) en Vinicius Junior in de aanval. Lucas Paqueta en Casemiro bewaren de balans op het middenveld. Achterin start het vertrouwde duo Thiago Silva en Marquinhos, geflankeerd door Danilo en Alex Sandro. Alisson Becker start op doel.

Bij Servië begint Ajax-speler Dusan Tadic vanaf de aftrap. De strijd om de spitspositie is uiteindelijk gewonnen door Aleksandar Mitrovic. De spits van Fulham scoort aan de lopende band bij zijn club, maar kampte met wat pijntjes. Daardoor blijven Dusan Vlahovic en Luka Jovic op de bank. Ook Filip Kostic begint niet aan het duel. De middenvelder van Juventus is normaliter een belangrijke waarde in het elftal van bondscoach Dragan Stojkovic.  

Opstellingen:

Brazilië: Alisson; Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Alex Sandro;  Casemiro, Lucas Paqueta; Neymar, Richarlison, Raphina, Vinicius Junior
Servië: Milinkovic; Pavlovic, Milenkovic, Veljkovic, Gudelj; Zivkovic, Lukic, Mladenovic, Mitrovic, Tadic, Milinkoviv-Savic