RTV Oost: Schreuder bedankt voor FC Groningen en blijft PEC Zwolle trouw

RTV Oost: Schreuder bedankt voor FC Groningen en blijft PEC Zwolle trouw

29-11-2022 11:31 Laatste update: 11:55
47

Dick Schreuder wordt toch niet de nieuwe trainer van FC Groningen, meldt RTV Oost. De omroep uit Overijssel meldt dat Schreuder wel gesprekken heeft gevoerd, maar alsnog bedankte.

Volgens de omroep sprak Schreuder wel met de club, maar gaat hij de trainersklus niet aanpakken. Dinsdag vertrekt Schreuder met PEC Zwolle op trainingskamp naar Spanje. "Schreuder kan ook promoveren met Zwolle en om nou halverwege in Groningen te stappen. Hij gaat op trainingskamp en ik denk dat hij blijft", stelt Zwolle-volger Tijmen van Wissing. 

Eerder was ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen er vrij zeker van dat Schreuder de nieuwe trainer zou worden. "Ik heb een nieuwtje. De twee partijen zijn in vergaande gesprekken. Met negentig procent zekerheid kan ik zeggen dat Schreuder de nieuwe trainer wordt van FC Groningen", zei hij bij ESPN.

Eerder vielen Dick Lukkien en Joseph Oosting af als opvolger van Wormuth. Zij willen het seizoen afmaken bij hun clubs FC Emmen en RKC Waalwijk. Groningen staat op een teleurstellende vijftiende plek in de Eredivisie. Wormuth werd op dag één van de winterstop ontslagen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie