Opvallend gerucht: Vlahovic bankzitter door affaire met vrouw van ploeggenoot

Opvallend gerucht: Vlahovic bankzitter door affaire met vrouw van ploeggenoot

30-11-2022 15:42
82

Een zeer opmerkelijk gerucht houdt de gemoederen bezig in Servië: Dusan Vlahovic zou een affaire hebben gehad met Ana Cakic, de vrouw van ploeggenoot Predrag Rajkovic. Dat melden diverse media in het land.

Het vermeende seksschandaal zorgt voor grote onrust in het WK-kamp van Servië, dat in voorbereiding is op de derde en beslissende groepswedstrijd tegen Zwitserland. Na het uitlekken van de affaire zouden Vlahovic en Rajkovic elkaar zijn aangevlogen.

Vlahovic had in de eerste twee WK-duels van Servië een reserverol vanwege een gebrek aan wedstrijdritme, zo was de officiële lezing. Maar volgens Servische media is de spanning tussen de spits van Juventus en reservekeeper Rajkovic de ware reden. Dusan Tadic, aanvoerder van Ajax en Servië, zou de geruchten hebben ontkend. Rajkovic, doelman van Real Mallorca, trouwde in 2018 met Cakic.

Servië is met één punt de hekkensluiter van Groep G, maar kan bij een zege op Zwitserland alsnog naar de tweede plaats klimmen. Brazilië, dat Kameroen treft, is al zeker van de achtste finales.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝘼𝙣𝙖 𝙍𝙖𝙟𝙠𝙤𝙫𝙞𝙘 (@rajkovic__ana)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie