Alles kan voor Spanje, Japan, Duitsland en Costa Rica: verhoogde odds bij Jack's!

Alles kan voor Spanje, Japan, Duitsland en Costa Rica: verhoogde odds bij Jack's!

01-12-2022 16:00
0

ADVERTORIAL – Ook in Groep E wordt donderdagavond het finaleoordeel geveld. Het bijzondere scenario doet zich voor dat zowel Spanje, Japan, Costa Rica en Duitsland zich nog kunnen verzekeren van een plaats bij de laatste zestien van het toernooi. Bettingpartner Jack’s heeft weer bijzondere verhoogde odds voor je in petto.

Costa Rica – Duitsland: niets anders dan een overwinning telt voor Duitsland

Duitsland heeft zichzelf in de nesten gewerkt in Groep E. Die Mannschaft verloor de eerste wedstrijd van het WK op verrassende wijze van Japan (1-2), maar heeft zich met een gelijkspel – dat laat tot stand kwam tegen Spanje – nog in leven gehouden (1-1). Om door te stoten zullen onze oosterburen een overwinning moeten boeken tegen Costa Rica, dat op zijn beurt knap wist te winnen van Japan. Maakt het in Centraal-Amerika gelegen land wederom een doelpunt tegen Duitsland? Dan krijg je daar 2.50 voor bij Jack’s.

Duitsland heeft dus doelpunten nodig en aanvallende opties zijn er geen gebrek. Met Jamal Musiala, Leroy Sané, Thomas Müller, Niclas Füllkrug lopen er genoeg aanvallende opties rond. Toch zou het goed kunnen dat Serge Gnabry de grote man wordt van de ploeg van Hansi Flick. De aanvaller van Bayern München is vaak belangrijk voor Duitsland, iets waar het Nederlands elftal bijvoorbeeld alles van weet. Schiet 'de Duitse kok' minimaal drie keer op doel? Dan krijg je daar 5.50 keer je inzet voor terug bij Jack’s.

Japan – Spanje

Met Japan tegen Spanje staan twee landen tegenover elkaar die aan kop gaan in Groep E. De Aziaten wonnen de eerste wedstrijd van Duitsland, maar gingen onderuit tegen Costa Rica. Dat was het land waar La Roja dan weer op zijn beurt in een wedstrijd met veel doelpunten die eindigde in 7-0. Vallen er in de wedstrijd tussen Japan en Spanje weer veel treffers? Op Jack’s staat de verhoogde odd van 5.50 voor wanneer er in elke helft minimaal twee goals vallen.

Het spel van Spanje is om te smullen dit WK. Wat opvalt in de ploeg van Luis Enrique is dat er erg veel spelers in het veld staan die van origine middenvelder zijn. Twee van deze spelers zijn Ferran Torres en Pedri. Beide zijn ze onderdeel van de Barça-selectie, wat terug te zien is in hun spel. Het duo is er niet vies van om een beslissende bal te geven. Geeft één van de twee een assist? Dan krijg je daar vier keer je inzet voor terug op Jack’s.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s