Alle ogen op Kudus; ook bookmaker verwacht wat van Ajacied

Alle ogen op Kudus; ook bookmaker verwacht wat van Ajacied

02-12-2022 13:00 Laatste update: 11:45

ADVERTORIAL – Vrijdag staan alweer de laatste groepswedstrijden van het WK op het programma, waar weer een paar heerlijke affiches tussen zitten. Zo komen toplanden Brazilië en Portugal in actie, maar zijn de ogen vooral gericht op Ghana-Uruguay en Servië-Zwitserland, twee duels waarin direct wordt uitgevochten wie zich plaatst voor knock-out fase van het WK. Unibet heeft weer een paar mooie verhoogde odds voor je in het verschiet!

Ghana - Uruguay: een WK-klassieker onder hoogspanning

Het affiche Ghana – Uruguay is meteen een echte WK-klassieker. Net als twaalf jaar geleden gaan beide landen in een direct duel uitvechten wie zich plaatst voor de volgende ronde in het toernooi. Op het WK in 2010 troffen beide landen elkaar tijdens kwartfinale van het toernooi in Zuid-Afrika, waarin gemoederen hoog opliepen. Bij een 1-1 tussenstand haalde Luis Suárez een bal van de lijn met zijn handen. Ghana miste de strafschop die daarop volgde, waarna Uruguay na strafschoppen aan het langste eind trok.

Toen tijdens de loting voor de editie in 2022 bekend werd dat beide landen elkaar opnieuw zouden treffen in de groepsfase, ging het over niets anders dan dat. Met name bij Ghana zijn de revanchegevoelens enorm, waardoor er beladen pot wordt verwacht. Dat beide teams tot scoren komen en dat er vier doelpunten of meer vallen, sluiten wij dan ook niet uit. Op Unibet krijg je daar liefst 5.25 voor.

Oranje wereldkampioen? Unibet geeft vijf miljoen euro weg! Registreer je hier en speel mee!

In 2010 was Asamoah Gyan – de spits met het bijzondere rugnummer drie - de grote man bij The Black Stars, maar ten tijde van schrijven is dat toch echt Ajax-speler Mohamed Kudus. De explosieve middenvelder kwam al twee keer tot scoren voor zijn land en heeft zich daarmee verzekerd van de nodige belangstelling in de Europese top. Brengt Kudus de Ghanese hoop tot leven tegen Uruguay? Voor een doelpunt van zijn voet krijg je 5.75 op Unibet.

Servië – Zwitserland: de ultieme Europese clash

Ook het duel tussen Servië en Zwitserland is er een om naar uit te kijken. Het Europees-onderonsje gaat naar alle waarschijnlijkheid uitwijzen wie we terug gaan zien in de knock-out fase van het toernooi. De Zwitsers hebben daarbij genoeg aan één punt, wanneer er geen gekke dingen gebeuren bij Brazilië – Kameroen. Voor de Serviërs telt niets anders dan een overwinning tegen het land dat zijn huid duur zal verkopen. Op Unibet krijg je vijf keer je inzet voor wanneer Servië wint en er drie doelpunten of meer in de wedstrijd vallen.

Dat Dusan Tadic en co. er alles aan gaan doen om Zwitserland bij de keel te grijpen, is onvermijdelijk. De Ajax-aanvoerder liet voorafgaand aan het WK al weten dat het voor hem en zijn teamgenoten voelt alsof ze naar het oorlogsfront gaan. Wie we sowieso in de voorste Servische linie gaan zien is Aleksandar Mitrovic. De spits deed dit WK hetzelfde als wat hij bijna wekelijks bij Fulham doet: scoren. Maakt de aanvalsleider het eerste doelpunt van de wedstrijd? Dan krijg je daar 5.75 voor op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.