'Superster' van Engeland hemel in geprezen: 'Wordt beste middenvelder ter wereld'

'Superster' van Engeland hemel in geprezen: 'Wordt beste middenvelder ter wereld'

04-12-2022 22:59 Laatste update: 23:20
27

Jude Bellingham is de gevierde man bij Engeland, dat ten koste van Senegal naar de kwartfinales van het WK gaat. Teamgenoot Phil Foden voorspelt dat Bellingham de beste middenvelder van de wereld gaat worden, terwijl Sky Sports-analist Rob Dorsett ook bijzonder lovend is.

Bellingham was met een assist belangrijk tegen Senegal, dat uiteindelijk met 3-0 werd verslagen. De middenvelder van Borussia Dortmund speelde überhaupt een goede wedstrijd en dat was niet voor het eerst dit WK. Na afloop laat Manchester City-aanvaller Foden zich dan ook bijzonder lovend uit over Bellingham.

"Ik wil hem niet te veel prijzen, want hij is nog heel jong. Maar hij is een van de meest begaafde spelers die ik ooit heb gezien", stelt Foden. "Ik zie geen zwaktes in zijn spel. Ik denk dat hij alles heeft, ik weet zeker dat hij de beste middenvelder van de wereld wordt."

Analist Dorsett is ook diep onder de indruk van Bellingham, zo vertelt hij bij Sky Sports. "Hij is buitengewoon. Het is moeilijk voor te stellen dat Gareth Southgate voor dit WK achter de schermen wat twijfels had of hij klaar zou zijn om op het grootste podium te spelen. Bellingham is een absolute superster."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie