Mané trots op 'broeders' van Senegal: 'Jullie hebben de harten van fans verwarmd'

Mané trots op 'broeders' van Senegal: 'Jullie hebben de harten van fans verwarmd'

05-12-2022 11:19
7

Sadio Mané is trots op zijn ploeggenoten van Senegal. De aanvaller van Bayern München kon zelf niet mee naar Qatar wegens een blessure, maar zag hoe de selectie het land trots maakte.  

Dat deelde hij in een bericht op Twitter. 'Beste broeders, de mensen zijn trots op de reis die jullie hebben afgelegd. Jullie hebben de harten van de fans verwarmd en jullie hebben de nationale trots met waardigheid verdedigd. We gaan op zoek naar meer prijzen', schrijft hij trots. "Het leerproces gaat weer door."

Het land is trots, zei ook sportminister Yankhoba Diatara. "Weet dat de mensen erg trots op jullie zijn. We blijven als zeventien miljoen Leeuwen achter jullie staan. We zullen altijd naast jullie brullen om jullie aan meer overwinningen te helpen."

Voor Senegal kwam er zondagavond een einde aan het WK. Tegen Engeland werd met 3-0 verloren. In de poule met Oranje, Ecuador en Qatar werd het land tweede. De kleurrijke fans van Senegal maakten er iedere wedstrijd een feestje van met trommels en dansbewegingen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie