'Ronaldo is volledig akkoord en wordt best betaalde atleet ter wereld'

'Ronaldo is volledig akkoord en wordt best betaalde atleet ter wereld'

05-12-2022 12:54 Laatste update: 16:37
135

Het is kogeltje rond: Cristiano Ronaldo speelt vanaf 1 januari voor Al-Nassr. Dat meldt Marca. Voor de 37-jarige Portugese ster ligt een bijzonder lucratief contract klaar in Saudi-Arabië.

Ronaldo tekent een contract voor tweeënhalf jaar en gaat het waanzinnige bedrag van tweehonderd miljoen euro per seizoen verdienen, schrijft de grootste sportkrant van Spanje, dat eerder als eerste melding maakte van de Arabische interesse. Daarmee wordt de aanvaller de best betaalde atleet ter wereld. Ter vergelijking: Paris Saint-Germain-sterren Lionel Messi en Neymar ontvangen zo'n 75 en 70 miljoen per seizoen.

Bij Al-Nassr treft Ronaldo de Fransman Rudi García als trainer. David Ospina is de doelman van de club. Ronaldo zat zonder club sinds Manchester United zijn contract liet ontbinden. Aanleiding daarvoor was zijn explosieve interview bij Piers Morgan, waarin hij alles en iedereen de maat nam, inclusief manager Erik ten Hag. Momenteel speelt de aanvaller met Portugal op het WK.

Update
Waar Marca zeker is van de transfer van Ronaldo naar Al-Nassr, houden meerdere media een slag om de arm. Onder meer transfergoeroe Fabrizio Romano benadrukt dat de aanbieding op tafel ligt, maar dat er niets getekend wordt, zolang Ronaldo actief is op het WK. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie