'Gakpo moet PSV eerst de titel en Champions League-voetbal bezorgen'

'Gakpo moet PSV eerst de titel en Champions League-voetbal bezorgen'

05-12-2022 13:18
68

Willy en René van de Kerkhof zien Cody Gakpo furore maken op het WK in Qatar, maar zijn duidelijk over een winterse transfer. De clubiconen vinden dat de smaakmaker van Oranje het seizoen gewoon moet afmaken bij PSV.

Het lijkt voor de Eindhovenaren steeds lastiger te worden om Gakpo te behouden. Clubs van het kaliber Real Madrid, Liverpool, Bayern München en Manchester United zouden de 23-jarige aanvaller volgen. Hij lijkt inmiddels meer dan vijftig miljoen euro op te kunnen leveren.

"PSV mag John de Jong wel dankbaar zijn", zegt René in de podcast van de broers bij Omroep Brabant. "Daar moet de Raad van Commissarissen nog maar eens over nadenken." De technisch directeur van PSV stapte in september op vanwege een vertrouwensbreuk. De raad van commissarissen verweet hem dat hij Gakpo niet had verkocht.

De broers leggen zich neer bij een vertrek van Gakpo. "Maar PSV moet hem nu niet laten gaan", stelt Willy. René sluit zich daarbij aan. "Hij moet eerst PSV de titel bezorgen en Champions League-voetbal. Dat levert ook nog eens miljoenen extra op. Laat hem daarna lekker in zijn luie stoel een nieuwe club uitzoeken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie