Vinícius op zoek naar eerste WK-treffer tegen Zuid-Korea: hoge odd bij Jack's!

Vinícius op zoek naar eerste WK-treffer tegen Zuid-Korea: hoge odd bij Jack's!

05-12-2022 16:00

ADVERTORIAL – Maandagavond vindt de zesde achtste finale van dit WK plaats, waarin Brazilië het opneemt tegen Zuid-Korea. De Goddelijke Kanaries plaatste zich als groepswinnaar voor de knock-out fase van het toernooi, terwijl de Aziaten wisten te ontsnappen door in de extra tijd van Portugal te winnen. Bookmaker Jack's heeft leuke verhoogde odds voor deze mooie wedstrijd!

Brazilië: kwaliteit in overvloed

Ondanks dat het blessurespook meerdere keren heeft toegeslagen bij Brazilië, is er aan kwaliteit geen gebrek. Neymar, Gabriel Jesus en Alex Telles liepen al een kwetsuur op, maar eerstgenoemde zal waarschijnlijk terugkeren in de basis van de ploeg van bondscoach Tite. Mocht de ster van Paris Saint-Germain nog even op gang moeten komen, dan vertrouwt Brazilië op de andere aanvallers: Richarlison en Vinícius Júnior. De aanvaller van Tottenham Hotspur wist al twee keer het net te vinden. Doet hij dit tegen Zuid-Korea weer en winnen de Zuid-Amerikanen daardoor de wedstrijd? Dan krijg je 3.50 keer je inzet terug.

Vinícius is nog altijd op zoek naar zijn eerste WK-treffer. De pijlsnelle buitenspeler van Real Madrid was daar tegen Zwitserland al heel dichtbij, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Wat wel vast staat, is dat de aanvaller een plaag is voor elke back die hem moet bewaken. Denk je dat Viní zijn eerste van het WK gaat maken tegen Zuid-Korea? Dan is de verhoogde odd van 4.00 een mooie om te spelen op Jack's.

Met Zuid-Korea treft Brazilië een land dat weet hoe het is om te pieken wanneer het echt moet. De ploeg van sterspeler Heung-Min Son speelde de eerste wedstrijd nog met 0-0 gelijk tegen Uruguay en verloor met 3-2 van Ghana, maar presteerde daarna het onmogelijke door met 2-1 van Portugal te winnen. Ook tegen Ghana kwam het in eerste instantie nog terug van een achterstand, wat aantoont dat er genoeg veerkracht in het elftal zit. Vallen er vier doelpunten of meer in de wedstrijd? Dan krijg je daar 3.75 keer je inzet voor terug. Komen beide ploegen tot scoren en wordt er in totaal negen keer of meer op doel geschoten? Dan levert je dat 4.25 keer je inzet op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.