'Real leidt race om wonderkind: Madrilenen akkoord met 'Haaland-voorwaarde''

'Real leidt race om wonderkind: Madrilenen akkoord met 'Haaland-voorwaarde''

05-12-2022 17:50
33

Real Madrid leidt de race om het zestienjarige toptalent Endrick, meldt MarcaDe Koninklijke is bereid mee te werken aan de speciale wens van de entourage van de Braziliaanse aanvaller, die momenteel bij Palmeiras speelt.

Naast Real Madrid zijn ook FC Barcelona, Chelsea en Paris Saint-Germain zeer geïnteresseerd in Endrick. Real heeft de aanvaller en diens ouders al uitgenodigd en rondgeleid in Madrid, meldt het Spaanse medium. De vader van Endrick maakte onlangs al bekend dat zijn zoon in 2024, wanneer Endrick achttien is, naar Europa komt.

De Endrick-familie zou een 'Haaland-voorwaarde' hebben gesteld in de gesprekken met Real. Willen de Madrilenen de Braziliaan inlijven, dan mag de club Erling Haaland niet wegkapen bij Manchester City. Volgens de entourage van Endrick zou een mogelijke komst van de Noor de sportieve ambities van de Braziliaan in de weg zitten. Naar verluidt heeft Real geen plannen om Haaland te kopen.

Real is niet de eerste club die met Endrick en diens ouders praat. Barcelona-trainer Xavi Hernández onthulde recent ook al gesproken te hebben met de belangenbehartigers van Endrick.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie