Unibet met Marokko-Spanje-promo: 50x je inzet bij wanneer beide teams scoren!

Unibet met Marokko-Spanje-promo: 50x je inzet bij wanneer beide teams scoren!

06-12-2022 10:00
0

ADVERTORIAL – Dinsdagmiddag staat er met Marokko tegen Spanje een ware kraker op het programma in de achtste finales van het WK. Het duel tussen de twee landen die je nagenoeg als buurlanden kan zien, is dan ook extra beladen. Bettingpartner Unibet heeft weer een heerlijke promo rondom deze wedstrijd lopen. Scoren beide teams? Dan krijg je daar vijftig keer je inzet voor terug!

Ga naar de website van Unibet en maak een nieuw account aan. Stort na het verifiëren een bedrag van €5 op dit account en ga naar de wedstrijd Marokko – Spanje. Selecteer de bet 'Beide teams scoren: ja' en de boost verschijnt op je betslip rechtsonderin je scherm. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1, waarmee je liefst €50 kan terugverdienen! Minder inzetten mag natuurlijk ook. De boost is geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Maken Marokko en Spanje er een doelpuntrijke wedstrijd van? Dan win je met een inzet van €1 ineens €50! Valt er niet minimaal één doelpunt aan beide kanten? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s