Slechts één Oranje-goal voor 50(!) keer je inzet bij Nederland - Argentinië!

Slechts één Oranje-goal voor 50(!) keer je inzet bij Nederland - Argentinië!

09-12-2022 16:00 Laatste update: 17:15

ADVERTORIAL – Vrijdag is het zo ver: het Nederlands elftal treft het Argentinië in de kwartfinale van het WK. De messen zullen geslepen zijn bij Oranje, aangezien het de laatste keer ten onder ging na strafschoppen tegen de Zuid-Amerikanen. Lukt het de Oranje Leeuwen om tot scoren te komen tegen Lionel Messi en co.? Dan krijg je vijftig keer je inzet bij bettingpartner Jack's!

In 2014 eindigde de halve finale van het WK tussen Nederland en Argentinië in een 0-0 gelijkspel. In dat duel werd dus niet gescoord, maar aanstaande vrijdag loopt de wedstrijd wellicht een stuk anders. Oranje kwam tot nu toe in elke wedstrijd tot scoren dit toernooi, een lekkere statistiek. Doet het Nederlands elftal wat het al acht keer deed? Dan verdien je vijftig keer je inzet bij Jack's als je nog geen account bij deze bookmaker hebt! De maximale inzet op deze actie is €1.

Hoe werkt de actie van Jack's?

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Stort een bedrag en zet €1 in op 'Nederland scoort' (in reguliere speeltijd, naar beneden scrollen en dan 'Meer dan 0.5 doelpunten voor Nederland' selecteren)
4. Vink de odds boost aan en plaats de bet!

Al een account bij Jack's? Niet getreurd!

Heb je via één van de eerdere acties al een account bij Jack's aangemaakt? Geen probleem! Ook voor bestaande spelers heeft Jack's unieke acties en boosted odds klaar staan.

Zo krijg je 25% extra winst op al je Bet Builders tijdens het WK, of neem een kijkje op de pagina met Oranjeplein-specials!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.