Ten Hag ontevreden over ploeg na verlies tegen Cádiz: 'Stonden te slapen'

Ten Hag ontevreden over ploeg na verlies tegen Cádiz: 'Stonden te slapen'

07-12-2022 23:36 Laatste update: 07-12-2022 23:36
53

Erik ten Hag heeft gereageerd op de nederlaag (4-2) van Manchester United in het oefenduel met Cádiz. De trainer vindt het onacceptabel wat zijn ploeg heeft laten zien tegen de nummer negentien van La Liga. 

"Bij het eerste doelpunt, een standaardsituatie, was onze organisatie en discipline slecht. Dan krijg je een tegendoelpunt", reageert Ten Hag bij de clubkanalen. "Zij waren dreigend in de omschakeling. Bij het tweede doelpunt waren we niet wakker, onze restverdediging zag er niet best uit. Zeker op het middenveld werden we eruit gelopen. Dat moet niet kunnen, dat is onacceptabel", vervolgt hij. 

"Het is duidelijk dat we niet wakker waren. We stonden te slapen in de eerste vijftien minuten." Doordat een groot aantal spelers van Manchester United op het WK actief is, speelde Ten Hag met veel jonge spelers. "Ze brachten energie. Ze rennen en vechten op het veld, maar niet altijd vanuit de juiste organisatie. Ze maken fouten en zijn niet gewend aan het spelen op dit niveau. Dit is een goede les voor ze."

Zaterdag oefent Manchester United tegen een andere Spaanse club. Real Betis is dan de opponent. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie