Memphis komt terug op wens om met Bergwijn te spelen: 'Hoe jullie dat brengen...'

Memphis komt terug op wens om met Bergwijn te spelen: 'Hoe jullie dat brengen...'

08-12-2022 14:12 Laatste update: 14:32
18

Memphis Depay heeft donderdag op de persconferentie gereageerd op een vraag met wie hij het liefste samenspeelt. Enkele weken geleden zei Memphis tussen neus en lippen het liefste met Steven Bergwijn te spelen.

Hoe dat door de media werd opgepikt is ronduit belachelijk, stelt de FC Barcelona-aanvaller. "Hoe jullie dat ook weer hebben gebracht...", zucht hij. "Dat is niet zo gezegd na de wedstrijd. Er werd gevraagd: hoe vond je spelen met Cody Gakpo en met wie speel je het liefst? Het is niet zo dat ik erop attendeerde. Maar ik heb een goed gevoel bij Steven Bergwijn en dat is een aantal wedstrijden ook gebleken", verschaft hij duidelijkheid.

"Maar wie er ook naast me speelt, er moet gepresteerd worden." Tegen de Verenigde Staten speelde Memphis naast Gakpo en scoorde hij het openingsdoelpunt. 

Eerder in de persconferentie kreeg hij van Valentijn Driessen de vraag wat voor 'oom' bondscoach Louis van Gaal is. De favoriete oom of de oom waar hij zich op feestjes voor zou schamen. "Je had wel wat beters kunnen verzinnen", reageerde hij.