FC Utrecht breekt met Fraser: 'Younes is echt een ongelooflijke bloedzuiger'

FC Utrecht breekt met Fraser: 'Younes is echt een ongelooflijke bloedzuiger'

15-12-2022 08:25 Laatste update: 12:11
144

Het is niet toevallig dat Amin Younes de hoofdrol speelt in het vertrek van Henk Fraser als trainer van FC Utrecht. Dat vinden Kees Kwakman en Jan Joost van Gangelen. De analist en presentator van ESPN hebben geen goed woord over voor de Duitse aanvaller.

Fraser stapte deze week noodgedwongen op bij FC Utrecht, nadat hij zich schuldig had gemaakt aan 'grensoverschrijdend gedrag'. De trainer greep Younes bij de keel. Het gedrag van de doorgeslagen Fraser valt niet goed te praten, vindt Kwakman, die echter ook naar de andere hoofdrolspeler wijst. "We kunnen wel concluderen dat Younes een heel vervelend mannetje aan het worden is", zegt de analist bij WK Praat.

Wedden

Meer odds

Younes (29) verliet Borussia Mönchengladbach, Ajax, Napoli, Eintracht Frankfurt én Al-Ettifaq de laatste jaren via de achterdeur. "Hij is bij elke club met problemen weggegaan", weet Kwakman, die bijval krijgt van Van Gangelen. De presentator doet er nog een schepje bovenop. "Het is echt een ongelooflijke bloedzuiger. Ik kan daar ook zo slecht tegen. Ik weet alleen niet of ik hem bij zijn strot zou grijpen..."