'Feyenoord lijkt beet te hebben: nieuwe hoofdsponsor wordt grote multinational'

'Feyenoord lijkt beet te hebben: nieuwe hoofdsponsor wordt grote multinational'

15-12-2022 21:13
124

T-Mobile wordt vanaf het seizoen 2023/2024 mogelijk de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord, meldt 1908.nl. De Rotterdammers zouden in verregaande onderhandelingen zijn met de telecomgigant, maar er is nog geen contract getekend.

Na het huidige seizoen 2022/2023 zal Europarcs stoppen als hoofdsponsor van de Rotterdammers en dus moesten de clubleiding op zoek naar een nieuwe. Volgens bronnen zou Feyenoord er met de mogelijke deal met T-Mobile ook financieel op vooruit gaan. Met het huidige contract van Europarcs zou de club €5.500.000 euro per seizoen opstrijken, maar met het Duitse bedrijf zou daar nog een paar miljoen bijkomen.

T-Mobile is in de voetbalwereld geen onbekende speler. Het Duitse telecombedrijf werkt al jarenlang samen met Bayern München op verschillende manieren. Daarnaast is T-Mobile ook binnen de Eredivisie actief. De Telecomgigant heeft namelijk een contract als een van de hoofdsponsoren bij FC Utrecht, maar die verbintenis loopt tot het einde van het huidige seizoen.

Wanneer T-Mobile en Feyenoord eruit gaan komen is nog onbekend, maar de onderhandelingen zouden in een vergevorderd stadium zitten.