Geweldige WK-actie bij Jack’s: 50x je inleg voor jouw voorspelde WK-winnaar!

18 december om 13:00
Laatste update: 18 december om 13:03

ADVERTORIAL – Vandaag komt het WK alweer tot zijn eind met de finale, waarin Argentinië en Frankrijk het tegen elkaar opnemen. Bettingpartner Jack’s laat die gelegenheid niet zomaar aan zich voorbij gaan en heeft een mooie actie in het leven geroepen. Voorspel jouw WK-winnaar en win vijftig keer je inzet!

Het affiche Argentinië tegen Frankrijk is er een om je vingers bij af te likken. Wordt het Lionel Messi die zijn interlandcarrière afsluit met de prestigieuze prijs, of is het voor de tweede keer raak voor Kylian Mbappé? De juiste winnaar voorspellen is genoeg om vijftig keer je inleg te verdienen bij Jack’s als je nog geen account bij deze bookmaker hebt. De maximale inzet voor deze actie is €1.

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Stort een bedrag van €10 en zet maximaal €1 in op 'Wint het toernooi: Argentinië/Frankrijk'
4. Vink de odds boost aan en plaats de bet!

Al een account bij Jack's? Niet getreurd!

Heb je via één van de eerdere acties al een account bij Jack's aangemaakt? Geen probleem! Ook voor bestaande spelers heeft Jack's unieke acties en boosted odds klaar staan.

Zo krijg je 25% extra winst op al je Bet Builders tijdens het WK, of neem een kijkje op de pagina met Jack's specials!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust