Poldervaart niet blij met teksten De Graafschap-voorzitter

Poldervaart is niet blij met teksten voorzitter: 'Hij kan ook bij me komen'

17 december om 08:15
Laatste update: 17 december om 09:54

Adrie Poldervaart snapt de emotie bij de supporters van De Graafschap, die vrijdag na de nederlaag tegen Willem ll verhaal kwamen halen. Ook is hij niet blij met teksten van voorzitter Martin Mos, die stelde dat het allemaal wat aanvallender mocht bij De Graafschap.

De Graafschap ging vrijdag met 0-3 onderuit bij Willem ll en Poldervaart ging na afloop in gesprek met de supporters. De club staat op de dertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie en dus moet er het een en ander beter. "Ze zijn ontevreden omdat we weinig op doel geschoten hebben. Ze hebben honderd procent gelijk. Het is een fantastische supportersgroep die er altijd bij is, dat doen ze goed. Ze hebben een seizoenkaart, dus het minste wat je kunt doen is luisteren en praten met ze", zegt Poldervaart tegen ESPN.

Voorzitter Mos was in gesprek met de Gelderlander minder te spreken over het spel van De Graafschap. "Als er iemand probeert aan te vallen, dan ben ik het wel", aldus Poldervaart tegen de krant. "Ik ben netjes opgevoed. Als ik iets vind van mijn technisch of algemeen directeur of spelers, dan zeg ik het tegen hen. Ik loop hier elke avond tot acht uur, half negen. Als die beste man iets tegen me wil zeggen, kan hij ook bij me komen."

"Daar kunnen we wel weer over discussie in gaan, maar laat mij dan maar zien dat het niet aanvallend is", vervolgt Poldervaart bij ESPN over het spel. "Dat heeft altijd in mijn bloed gezeten. De uitvoering blijft onder de maat, maar het heeft niets te maken met niet aanvallend spelen. Ik zal nooit iemand bij de club openlijk afkraken. Dat is hetzelfde als dat ik iets zeg over mijn technisch directeur, algemeen directeur of speler. Zo ben ik niet, maar als mensen dat willen doen, dan mag dat. Ik ga er over nadenken. Misschien moet ik nog meer spitsen opstellen."

De conclusie is volgens Poldervaart duidelijk. "We hebben te weinig gepresteerd en afgedwongen tegen een prima spelend Willem ll. We doen alsof dat een ploeg van niks is, maar dat is niet zo."