LIVE-discussie: Ten Hag durft het aan met Van de Beek en Maguire tegen Bournemouth

LIVE-discussie: Ten Hag durft het aan met Van de Beek en Maguire tegen Bournemouth

03-01-2023 20:09 Laatste update: 20:18
59

Erik ten Hag kiest dinsdagavond voor Donny van de Beek in het duel met Bournemouth. Tyrell Malacia begint wel op de bank tijdens het duel in de Premier League. Ook Lisandro Martínez en Antony starten niet in de basis. Laatstgenoemde zit niet eens bij de selectie, de reden daarvoor is onbekend.

Zoals gebruikelijk begint David de Gea op doel bij de formatie van Ten Hag. De verdediging wordt gevormd door Luke Shaw. Victor Lindelöf, Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka. Raphaël Varane, Malacia en Diogo Dalot beginnen daardoor op de bank, terwijl zij regelmatig basisspeler zijn. Het middenveld wordt zoals wel vaker gevormd door Casemiro, Bruno Fernandes en Christian Eriksen. Dinsdagavond komt daar dus ook Van de Beek bij. Marcus Rashford en Anthony Martial beginnen als aanvallers. 

Bij Bournemouth start Marcos Senesi in de basiself. De Argentijnse verdediger kwam afgelopen zomer over van Feyenoord voor een bedrag van vijftien miljoen euro. Hij speelde in zestien officiële duels mee voor zijn club Bournemouth. The Cherries staan op dit moment vijftiende in de Premier League.

Opstellingen:

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Shaw, Maguire, Lindelof; Casemiro, Van de Beek, Eriksen, Fernandes; Rashford, Martial
Bournemouth: Travers; Cook, Kelly, Mepham; Lerma, Solanke, Christie, Smith, Senesi, Billing; Anthony