Toornstra reageert ludiek op onenigheid met Linssen

Onrust binnen LiTo BV: 'Bryan is me aan het afzeiken bij anderen'

4 januari om 08:30

Jens Toornstra heeft op ludieke wijze korte metten gemaakt met eerdere uitspraken van zijn voetbalvriend Bryan Linssen. Volgens laatstgenoemde komt Toornstra diens afspraken niet na.

In hun gezamenlijke Feyenoord-periode werd LiTo BV gesmeed. Afgelopen zomer verkaste Linssen naar het Japanse Urawa Red Diamonds en stapte Toornstra over naar FC Utrecht, waardoor het onderlinge contact minder is geworden. "Hij heeft bij jullie in de bus gezeten. Daar heeft hij mij nog even afgemaakt", zegt Toornstra tegen ESPN, verwijzend naar de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus, waarin Linssen te gast was.

"Hij heeft me deze vakantie wel vijf keer afgezegd. Uit het oog, uit het hart: dat gevoel krijg ik wel een beetje bij hem", zegt Linssen daar gekscherend. "Bryan is een beetje Rupsje Nooitgenoeg. Hij kan geen genoeg van mij krijgen", stelt Toornstra ironisch. "Soms komen er dingen op mijn pad, waardoor ik zijn afspraken niet kan nakomen. Dat hoort erbij. Maar ik dacht dat wij een relatie hadden waarin je dat met elkaar besprak. Het komt op mij over dat hij mij aan het afzeiken is bij anderen."