'Clubleiding Manchester United luistert naar biedingen voor pechvogel Van de Beek'

'Clubleiding Manchester United luistert naar biedingen voor pechvogel Van de Beek'

5 januari om 07:10
Laatste update: 5 januari om 10:08

Donny van de Beek mag bij een goed bod, in de zomer vertrekken uit Manchester. Dat vertelt clubwatcher Laurie Whitwell van The Athletic bij The King of Manchester-podcast van Voetbalnieuws

"Hij heeft het inderdaad moeilijk", vertelt Whitwell in de podcast van Voetbalnieuws. "Maar tegen Bournemouth vond ik dat hij het heel aardig deed. Met Bruno Fernandes is er op dit moment één concurrent die te groot is. Op de manier waarop Ten Hag nu speelt, wil hij op elke positie soortgelijke spelers. Spelers zoals Fernandes kunnen de bal één keer raken. Als United van de zomer een goede transfersom kan krijgen voor Van de Beek, zullen ze dat doen."

Van de Beek beleefde een goede wedstrijd als basisspeler tegen Bournemouth. De middenvelder maakte indruk, maar moest zich voor rust nog laten vervangen vanwege een ogenschijnlijk zware blessure. De daadwerkelijke ernst van de kwetsuur is nog onbekend. Ondanks zijn blessure zal Van de Beek in ieder geval niet deze winter worden verkocht, volgens Whitwell. "Ten Hag wil hem er graag bijhouden als optie. Hij moet een reeks wedstrijden spelen."