'Feyenoord komt steeds dichterbij vraagprijs voor Zerrouki, Jans houdt poot stijf'

'Feyenoord komt verder en nadert vraagprijs van Zerrouki, Jans houdt poot stijf'

6 januari om 12:54
Laatste update: 6 januari om 13:03

Het getouwtrek over een eventuele transfer van Ramiz Zerrouki lijkt nog lang niet klaar te zijn. Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl meldt dat Feyenoord steeds dichterbij de vraagprijs van de middenvelder komt, terwijl trainer Ron Jans nog eens aangeeft dat Zerrouki deze winter nergens heen gaat.

De Rotterdammers zouden een bod voorbereid hebbend dat inclusief bonussen niet ver van de vraagprijs af ligt. FC Twente heeft eerder een bedrag van zeven miljoen euro genoemd als het gaat om Zerrouki. Er is nog niks definitief, maar volgens 1908 wordt het meer en meer waarschijnlijk dat de Algerijns international deze winter nog naar de Kuip vertrekt. Ook al is niet iedereen bij FC Twente het daar mee eens.

Jans gaf bijvoorbeeld al eerder aan dat de gehele clubleiding van FC Twente, niet van plan is om Zerrouki te verkopen. In gesprek met De Telegraaf geeft hij toelichting bij die uitspraken. "We willen voor Europees voetbal gaan en het kriebelt ook om weer iets heel moois te presteren in de KNVB-beker. Natuurlijk staat Feyenoord bovenaan, maar zo groot is de achterstand niet. Waarom zouden we nu onze concurrentie sterker maken door een van onze beste spelers te laten gaan? Het is ons uitgangspunt om met Zerrouki het seizoen af te maken. Daar staat iedereen bij de club achter. Ik gun hem een mooie transfer, maar dan in de zomer."