Steijn kijkt met trots naar team van Sparta: 'Supermooi resultaat'

Steijn kijkt met trots naar team van Sparta: 'Supermooi resultaat'

8 januari om 08:14

Maurice Steijn is een tevreden man na het 0-0 gelijkspel van zijn ploeg Sparta tegen PSV. De Haagse trainer moest tegenslagen verwerken met zijn team, maar het resultaat mocht er uiteindelijk zijn.

"Een punt in Eindhoven pakken, ja dat is een supermooi resultaat", vertelt Steijn na het gelijkspel tegenover de NOS. "We kwamen dus ook best wel goed uit de winterstop. Dat is natuurlijk een gekke periode geweest. De eerste veertien wedstrijden, 24 punten. Dat was al super. Dan ben je altijd afhankelijk van hoe je uit die periode komt. Eigenlijk kwamen we daar heel goed en sterk uit met dit als resultaat."

Voor Steijn en Sparta duurt het niet lang voordat ze weer tegen de Eindhovenaren zullen spelen. Aanstaande dinsdag wordt op het eigen Kasteel om 21:00 uur afgetrapt in de wedstrijd voor de tweede ronde van de KNVB beker. "Nu moeten we de spelers weer oplappen en klaarstomen voor dinsdag", vertelt Steijn over het in gereedheid brengen van zijn manschappen. Sparta bezet op dit moment de zesde plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers staan nog maar zes punten achter op de huidige nummer twee PSV.