Feyenoord teleurgesteld door houding Twente

Feyenoord teleurgesteld door besluit Twente: 'Ook jammer voor de speler'

10 januari om 22:04
Laatste update: 10 januari om 22:17

Feyenoord zal geen pogingen meer ondernemen om Ramiz Zerrouki in januari over te nemen van FC Twente. De Rotterdammers zijn teleurgesteld door de boodschap van Jan Streuer, die aangaf dat de Tukkers niet meewerken aan een transfer van de Algerijnse international.

"Wij hebben er alles aan gedaan deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen", reageert Feyenoord-directeur Dennis te Kloese in gesprek met Voetbal International. "Maar voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op. Ik vind het jammer voor ons en ook voor de speler."

Volgens VI wilde Feyenoord 'een voor clubbegrippen maximale transfersom betalen' voor Zerrouki. Het ging naar verluidt om een bedrag van acht miljoen euro, inclusief bonussen. De Eredivisie-koploper sprak dinsdagmiddag nog met Twente-directeur Streuer, maar die bleek onvermurwbaar. Het Enschedese besluit zorgt voor teleurstelling in De Kuip. Feyenoord staakt desondanks de pogingen om de controleur aan te trekken.

Feyenoord schakelt door en lijkt zich te richten op buitenlandse opties. De Noor Sivert Mannsverk van Molde FK is een serieuze kandidaat, maar de club volgt ook middenvelders in België en Engeland. 1908.nl opperde ook Tonny Vilhena als optie.